bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01458 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 006R01458 inkt toner? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste printwinkels voor goedkope toners. Artikel Xerox 006R01458 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Xerox. Heel wat inktaanbieders zoals Mediamarkt.nl of bol.com faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€107,50
Huismerk tarief€53,75
FabrikantXerox
SoortXerox 006R01458 toner geel
Productnummer006R01458
Officiële kleurgeel
Printvermogen15.000 prints
EAN0095205614589

Goedkoopste Xerox 006R01458 inkt kopen april 2023

De capaciteit van de 006R01458 toner is 15.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls bieden ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij verkopers als 123inkt of printerinktshop.nl.
 • Originele 006R01458 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €107,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Calibri.
 • Via ons platform klik je direct door naar betrouwbare verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig 006R01458 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R01458 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Een dergelijke gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €118,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €107,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €53,75. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 006R01458 toner geel originele inkt€107,50
Xerox 006R01458 toner geel multipack (merk toners)€215,00
Xerox 006R01458 toner geel huismerk inkt * €53,75
Xerox 006R01458 toner geel huismerk duopack * €107,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 006R01458 tonercartridge (yellow) in april 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Snel Xerox 006R01458 inkt bestellen? Deze toner of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Handyman, Hema, Expert, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-006r01458-geel-yellow-toner

Originele gele 006R01458 inkt van Xerox kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 006R01458 toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €107,50).

Xerox 006R01458 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het 006R01458 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 006R01458 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de geel inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel tref je algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het plasticje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene toner-problemen aangaande Xerox 006R01458 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 006R01458 toner geel toner?
De prijs van een Xerox 006R01458 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is doorgaans +/- €88,84 excl. de btw (dat maakt €107,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt kost het ongeveer €215,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 006R01458 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €53,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Xerox 006R01458 toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 006R01458 alternatief kiezen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is interessanter en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal zelf oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox 006R01458 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het patroon in elkaar klikken. Ter controle check je of de budget Xerox inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie