bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01156 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 006R01156 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de beste shops voor extra voordelige toners. Deze Xerox 006R01156 toner geel met de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” toners van Xerox. Steeds meer aanbieders als bijv. inktknaller.nl & Inkt.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€57,50
Huismerk vanafprijs€28,75
LeverancierXerox
TypeXerox 006R01156 toner geel
Productcode006R01156
Kleurgeel
Printomvang15.000 prints
EAN-code0095205611564

Goedkoopste Xerox 006R01156 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01156 toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Xerox toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten als bol.com en Alleeninkt.nl.
 • Originele 006R01156 inkt toners koop je vanaf €57,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alssnel printen) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Calibri.
 • Via ons platform vind je de betrouwbaarste inktwebshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 006R01156 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 006R01156 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €63,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €57,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €28,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 006R01156 toner geel originele inkt€57,50
Xerox 006R01156 toner geel multipack (merk toners)€115,00
Xerox 006R01156 toner geel huismerk inkt * €28,75
Xerox 006R01156 toner geel huismerk duopack * €57,50
Prijstabel voor de 006R01156 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Snel Xerox 006R01156 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een internet printshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Coolblue, Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-006r01156-geel-yellow-toner

Originele gele 006R01156 inkt van Xerox kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 006R01156 toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €57,50).

Xerox 006R01156 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde partijen. Het 006R01156 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 006R01156 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Xerox vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht tref je bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Check of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare toner-problemen m.b.t. Xerox 006R01156 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 006R01156 toner geel toner?
De adviesprijs van de Xerox 006R01156 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is ongeveer €47,52 excl. de btw (dat betekent €57,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt liggen de kosten op zo’n €115,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 006R01156 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €28,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Xerox 006R01156 toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 006R01156 alternatief kopen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is gunstiger en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 006R01156 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Hierna injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun je alles weer met elkaar verbinden. Als afronding achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie