bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01702 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 006R01702 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je toonaangevende printwinkels voor goedkope toners. Het patroon Xerox 006R01702 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Xerox. Heel wat leveranciers als o.a. Paradigit & printershop verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€108,50
Huismerk tarieven€54,25
LeverancierXerox
ProductXerox 006R01702 toner cyaan
Productcode006R01702
Kleurencyaan
Printvermogen15.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste Xerox 006R01702 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01702 toner is 15.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl of Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Dikwijls leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via aanbieders zoals Inkt.nl & Inktbaas.nl.
 • Originele 006R01702 inkt toners haal je in huis vanaf €108,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Garamond.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de meest populaire leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 006R01702 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 006R01702 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €119,35. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €108,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €54,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 006R01702 toner cyaan originele inkt€108,50
Xerox 006R01702 toner cyaan multipack (merk toners)€217,00
Xerox 006R01702 toner cyaan huismerk inkt * €54,25
Xerox 006R01702 toner cyaan huismerk duopack * €108,50
Overzicht met prijzen van de 006R01702 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 006R01702 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Ons advies: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven helpen bij problemen, een grote voorraad en hebben tevens een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Handyman, Hema, Action, Jumbo, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Amazon, Bol.com, Ebay, Fonq, Blokker, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
xerox-006r01702-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 006R01702 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 006R01702 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke foutcodes. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €108,50).

Xerox 006R01702 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 006R01702 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Xerox 006R01702 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel tref je gangbare toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het lipje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene problemen aangaande Xerox 006R01702 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 006R01702 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 006R01702 met de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €89,67 excl. btw (wat neerkomt op €108,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert kost het ongeveer €217,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 006R01702 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €54,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het plakkertje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een Xerox 006R01702 toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 006R01702 alternatief inkopen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 006R01702 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het patroon terugzetten in originele staat. Aansluitend test je of de nieuwe Xerox inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie