bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01561 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 006R01561 inkt toner? Via onze vergelijker tref je goede leveranciers voor verrassend goedkope toners. Het artikel Xerox 006R01561 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Xerox. Heel wat printwinkels zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & Officesavers leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€112,50
Huismerk prijzen€56,25
LeverancierXerox
ProductXerox 006R01561 toner zwart
Artikelnummer006R01561
Kleurzwart
Intensiteit65.000 prints
EAN-code0095205015614

Goedkoopste Xerox 006R01561 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01561 toner is 65.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is financieel interessanter dan in de winkel. Inkt.nl en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij winkels als Easy-ink of Inktbaas.nl.
 • Originele 006R01561 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €112,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) of kies een zuinig lettertype zoals Courier of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de populairste inktaanbieders waar je goedkope 006R01561 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 006R01561 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €123,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €112,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €56,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 006R01561 toner zwart originele inkt€112,50
Xerox 006R01561 toner zwart multipack (merk toners)€225,00
Xerox 006R01561 toner zwart huismerk inkt * €56,25
Xerox 006R01561 toner zwart huismerk duopack * €112,50
Tabel met prijzen voor de 006R01561 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gemakkelijk Xerox 006R01561 inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktspecialisten als Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-006r01561-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R01561 inkt van Xerox kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 006R01561 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €112,50).

Xerox 006R01561 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 006R01561 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 006R01561 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het beschermkapje verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot Xerox 006R01561 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 006R01561 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Xerox 006R01561 met kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €92,98 excl. de btw (€112,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack kiest kost het ongeveer €225,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 006R01561 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €56,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox 006R01561 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 006R01561 alternatief proberen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De verkoopprijs is goedkoper en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 006R01561 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kan je het product met elkaar verbinden. Als check controleer je of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie