bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01395 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R01395 inkt toner? Op deze website vergelijk je goede verkopers voor verrassend goedkope toners. De Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Xerox. Steeds meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & inktcartridge store faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€207,50
Huismerk prijzen€103,75
FabrikantXerox
ProductXerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit
Productnummer106R01395
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit6.000 prints
EAN-code0095205747294

Goedkoopste Xerox 106R01395 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01395 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkooppunten als Easy-ink en Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R01395 inkt toners haal je in huis vanaf €207,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. printen in concept) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via deze site vind je toonaangevende bedrijven waar je probleemloos en snel 106R01395 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €228,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €207,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €103,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€207,50
Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€415,00
Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €103,75
Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €207,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R01395 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gelijk Xerox 106R01395 inkt kopen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hebben vaak een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01395-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01395 inkt van Xerox bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met vervelende storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €207,50).

Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 106R01395 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01395 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met de meest voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende toner-problemen in relatie tot Xerox 106R01395 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01395 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €171,49 excl. de btw (dus €207,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €415,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 106R01395 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €103,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het lipje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Xerox 106R01395 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 106R01395 alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dit kan je vaak eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R01395 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend mag je het product in elkaar zetten. Als laatste bekijk je of de gekloonde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie