bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00398 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R00398 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende printwinkels voor voordelige toners. Het product Xerox 106R00398 toner zwart met kleurcode zwart (black) komt van pas bij eenvoudige tekstdocumenten. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Xerox. Velerlei inktaanbieders als o.a. Printabout.nl en Easy-ink leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€117,50
Huismerk vanafprijs€58,75
LeverancierXerox
SoortXerox 106R00398 toner zwart
Seriecode106R00398
Kleurenzwart
Printomvang6.000 prints
EAN-nummer0095205603989

Goedkoopste Xerox 106R00398 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R00398 toner is 6.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel voordelige dan in een lokale shop. Easy-ink & Inktbaas.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Xerox toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij winkels als Inktwereld.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele 106R00398 inkt toners kosten je ongeveer €117,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snelle modus) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Garamond.
 • Via dit portaal check je de meest bekende webshops waar je voordelig en snel 106R00398 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R00398 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €129,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €117,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €58,75. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R00398 toner zwart originele inkt€117,50
Xerox 106R00398 toner zwart multipack (merk toners)€235,00
Xerox 106R00398 toner zwart huismerk inkt * €58,75
Xerox 106R00398 toner zwart huismerk duopack * €117,50
Geschatte prijzen van de 106R00398 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 106R00398 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hebben meestal een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Blokker, Bol.com, Ebay, Fonq, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r00398-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00398 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R00398 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €117,50).

Xerox 106R00398 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het 106R00398 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R00398 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht check je algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare afdrukproblemen bij de Xerox 106R00398 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R00398 toner zwart toner?
De kostprijs van een Xerox 106R00398 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €97,11 excl. btw (€117,50 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €235,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 106R00398 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €58,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 106R00398 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R00398 alternatief nemen is meestal een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is lager en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R00398 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw vastklikken. Ter controle check je of de nagevulde Xerox inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie