bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01564 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R01564 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de meest populaire webshops voor extra goedkope toners. De Xerox 106R01564 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Xerox. Een groeiend aantal inktaanbieders als o.a. Mediamarkt.nl & printershop verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€194,50
Huismerk verkoopprijs€97,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R01564 toner magenta
Productnummer106R01564
Officiële kleurmagenta
Capaciteit6.000 prints
EAN-code0095205766332

Goedkoopste Xerox 106R01564 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01564 toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Inktweb.nl & Handyman.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij verkopers als Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 106R01564 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €194,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. draft mode) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via dit portaal vergelijk je de meest populaire inktshops waar je goedkoop en eenvoudig 106R01564 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01564 toner magenta vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €213,95. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €194,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €97,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01564 toner magenta originele inkt€194,50
Xerox 106R01564 toner magenta multipack (merk toners)€389,00
Xerox 106R01564 toner magenta huismerk inkt * €97,25
Xerox 106R01564 toner magenta huismerk duopack * €194,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R01564 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Vandaag nog Xerox 106R01564 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Coolblue, Fonq, Blokker, Ebay, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-106r01564-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01564 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01564 toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €194,50).

Xerox 106R01564 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het 106R01564 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01564 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel vind je de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare afdrukproblemen in relatie tot Xerox 106R01564 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 106R01564 toner magenta toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01564 met de kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €160,74 excl. btw (dat maakt €194,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €389,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01564 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €97,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en onderzoek de printkop.

Is een Xerox 106R01564 toner magenta huismerk alternatief slim?
Een huismerk 106R01564 alternatief proberen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is gunstiger en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dit kan je vaak snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R01564 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. In dat geval neem je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Later kun je alles weer opnieuw assembleren. Ter controle achterhaal je of de nieuwe Xerox inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie