bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01565 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01565 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je goede printwinkels voor betaalbare toners. De Xerox 106R01565 toner geel met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Xerox. Steeds meer aanbieders als inktknaller.nl of Easy-ink verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€194,50
Huismerk prijs€97,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R01565 toner geel
Seriecode106R01565
Officiële kleurgeel
Effectiviteit6.000 prints
EAN-nummer0095205766349

Goedkoopste Xerox 106R01565 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01565 toner is 6.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub of Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Vaak hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via webwinkels als Inktweb.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele 106R01565 inkt toners haal je in huis vanaf €194,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (o.a eco-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Brush Script.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar erkende leveranciers waar je de beste 106R01565 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R01565 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Deze gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €213,95. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €194,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €97,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01565 toner geel originele inkt€194,50
Xerox 106R01565 toner geel multipack (merk toners)€389,00
Xerox 106R01565 toner geel huismerk inkt * €97,25
Xerox 106R01565 toner geel huismerk duopack * €194,50
Prijstabel voor de 106R01565 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 106R01565 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bezoek een een internet printshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, de meeste voorraad en voeren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Action, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Blokker, Ebay, Fonq, Amazon, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01565-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01565 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01565 toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €194,50).

Xerox 106R01565 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het 106R01565 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01565 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de geel inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met algemene problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene issues in relatie tot Xerox 106R01565 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Xerox 106R01565 toner geel toner?
De prijs van een Xerox 106R01565 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €160,74 excl. de btw (dus €194,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €389,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01565 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €97,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01565 toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 106R01565 alternatief inkopen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal zelf oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01565 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste probeer je of de nieuwe Xerox inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie