bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01394 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01394 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je goede leveranciers voor verrassend voordelige toners. De Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit bedoeld voor de kleur geel (yellow) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van Xerox. Velerlei verkooppunten als bijv. Office Centre en bol.com bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€212,50
Huismerk tarief€106,25
LeverancierXerox
ModelXerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit
Productcode106R01394
Officiële kleurgeel
Printvermogen6.000 prints
EAN-code0095205747287

Goedkoopste Xerox 106R01394 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01394 toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel gunstiger dan in de winkel. Inkt.nl of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij shops als Go4inkt of Printabout.nl.
 • Originele 106R01394 inkt toners haal je in huis vanaf €212,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via onze website klik je direct door naar geschikte verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01394 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit type gele tonercartridge kost in de winkel al snel €233,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €212,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €106,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit originele inkt€212,50
Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€425,00
Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €106,25
Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €212,50
Geschatte prijzen van de 106R01394 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Direkt Xerox 106R01394 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Hema, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Fonq, Coolblue, Ebay, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01394-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01394 inkt van Xerox bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €212,50).

Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het 106R01394 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R01394 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Xerox verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht staan algemene printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Check of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte afdrukproblemen met betrekking tot Xerox 106R01394 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R01394 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €175,62 excl. btw (wat neerkomt op €212,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €425,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 106R01394 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €106,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Xerox 106R01394 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R01394 alternatief kiezen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanschafprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Zulke storingen kan je doorgaans gemakkelijk oplossen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01394 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden werk je met een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Aansluitend achterhaal je of de nieuwe Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie