bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01392 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R01392 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met erkende webshops voor spotgoedkope toners. Artikel Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit met kleuromschrijving cyaan (blauw) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit merkproducten van Xerox. Diverse winkels als o.a. Staples & Inkt.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€212,50
Huismerk tarief€106,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit
Artikelnummer106R01392
Kleur beschrijvingcyaan
Intensiteit6.000 prints
EAN0095205747263

Goedkoopste Xerox 106R01392 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01392 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl en Inktbaas.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de basis leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via aanbieders als 123inkt & Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R01392 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €212,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01392 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €233,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €212,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €106,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€212,50
Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€425,00
Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €106,25
Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €212,50
Prijslijst van de 106R01392 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 106R01392 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Ebay, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Bol.com, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r01392-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R01392 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je voorkomt storende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €212,50).

Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 106R01392 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01392 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel vind je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het beschermkapje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Voer een toners check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende printproblemen m.b.t. Xerox 106R01392 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R01392 met kleurcode cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €175,62 excl. btw (dat is €212,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €425,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01392 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €106,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01392 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R01392 alternatief gebruiken is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De winkelprijs is lager en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal simpel oplossen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R01392 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als laatste controleer je of de bijgevulde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie