bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01605 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 006R01605 inkt toner? Op deze webpagina vind je de betrouwbaarste aanbieders voor verrassend goedkope toners. Deze Xerox 006R01605 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Xerox. Meerdere winkels als Inkt-bestellen.nl & Inktweb.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€112,50
Huismerk prijzen€56,25
MerkXerox
ProductXerox 006R01605 toner zwart
Artikelnummer006R01605
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogen50.000 prints
EAN0095205616057

Goedkoopste Xerox 006R01605 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01605 toner is 50.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt & Paradigit zijn prima printshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Meestal beschikken ze over een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij winkels als Inktwereld.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 006R01605 inkt toners kosten je ongeveer €112,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a conceptmodus) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via deze site check je goede webshops waar je voordelig en snel 006R01605 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R01605 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €123,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €112,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €56,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 006R01605 toner zwart originele inkt€112,50
Xerox 006R01605 toner zwart multipack (merk toners)€225,00
Xerox 006R01605 toner zwart huismerk inkt * €56,25
Xerox 006R01605 toner zwart huismerk duopack * €112,50
Prijstabel voor de 006R01605 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Gelijk Xerox 006R01605 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij winkeliers. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Jumbo, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Blokker, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
xerox-006r01605-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R01605 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 006R01605 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €112,50).

Xerox 006R01605 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 006R01605 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 006R01605 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel vind je alledaagse issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Check of je het lipje verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste toners even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende problemen bij de Xerox 006R01605 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 006R01605 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 006R01605 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €92,98 excl. btw (dat betekent €112,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €225,00. Met een huismerk toner met de code 006R01605 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €56,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox 006R01605 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 006R01605 alternatief inkopen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De winkelprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 006R01605 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun je alles weer met elkaar verbinden. Tenslotte probeer je of de vernieuwde Xerox inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie