bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02720 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R02720 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met geschikte shops voor extra voordelige toners. Artikel Xerox 106R02720 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Steeds meer leveranciers als bijvoorbeeld inktknaller.nl en Inkclub bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€142,50
Huismerk prijs€71,25
LeverancierXerox
SoortXerox 106R02720 toner zwart
Seriecode106R02720
Kleurenzwart
Printvermogen5.900 prints
EAN-code0095205973082

Goedkoopste Xerox 106R02720 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R02720 toner is 5.900 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is een stuk goedkoper dan in een lokale shop. printershop of Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij verkooppunten als Go4inkt of Printabout.nl.
 • Originele 106R02720 inkt toners koop je online vanaf €142,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ryman Eco of Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je gespecialiseerde inktwebshops waar je snel en simpel 106R02720 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R02720 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €156,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €142,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €71,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R02720 toner zwart originele inkt€142,50
Xerox 106R02720 toner zwart multipack (merk toners)€285,00
Xerox 106R02720 toner zwart huismerk inkt * €71,25
Xerox 106R02720 toner zwart huismerk duopack * €142,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R02720 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 106R02720 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Deze shops bieden de beste service, de meeste voorraad en hanteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Amazon, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktaanbieders als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r02720-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R02720 inkt van Xerox kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R02720 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

Xerox 106R02720 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het 106R02720 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R02720 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder zie je de meest voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het kapje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende printproblemen m.b.t. Xerox 106R02720 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R02720 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 106R02720 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €117,77 excl. de btw (dat betekent €142,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking kiest moet je denken aan €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 106R02720 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €71,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het plakkertje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R02720 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R02720 alternatief bestellen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De kostprijs is interessanter en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaliter simpel herstellen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R02720 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Dan mag je alles in elkaar zetten. Als laatste test je uit of de nagevulde Xerox inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie