bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03480 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R03480 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende webshops voor goedkope toners. De Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Xerox. Steeds meer verkopers als Alleeninkt.nl & Inktshop.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€107,50
Huismerk prijzen€53,75
MerkXerox
ProductXerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode106R03480
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit5.500 prints
EAN-nummer0095205832570

Goedkoopste Xerox 106R03480 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03480 toner is 5.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Easy-ink of Office Centre zijn suggesties voor het kopen van originele Xerox toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij winkels als Inktshop.nl of Printabout.nl.
 • Originele 106R03480 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €107,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsprinten in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar goede shops waar je probleemloos en snel 106R03480 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €118,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €107,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €53,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€107,50
Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€215,00
Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €53,75
Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €107,50
Prijslijst van de 106R03480 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R03480 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden top-service, een grote voorraad en faciliteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Fonq, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r03480-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03480 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storing en meldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €107,50).

Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 106R03480 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R03480 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder tref je de meest bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende printproblemen aangaande Xerox 106R03480 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R03480 met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €88,84 excl. btw (dus €107,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack kiest moet je denken aan €215,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 106R03480 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €53,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Xerox 106R03480 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 106R03480 alternatief proberen is in de basis lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan merkinkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R03480 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie