bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90288 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 006R90288 inkt toner? Op deze pagina vind je de meest populaire shops voor betaalbare toners. Het artikel Xerox 006R90288 toner geel met kleur geel (yellow) is ideaal voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan echte merkartikelen van Xerox. Steeds meer inktaanbieders als bijvoorbeeld Handyman.nl en Sneltoner.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€72,50
Huismerk tarief€36,25
MerkXerox
ArtikelXerox 006R90288 toner geel
Artikelnummer006R90288
Kleurgeel
Printcapaciteit5.900 prints
EAN0042215484305

Goedkoopste Xerox 006R90288 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 006R90288 toner is 5.900 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Coolblue.nl of Staples zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. Vaak beschikken ze over een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij webwinkels zoals Go4inkt en Office Centre.
 • Originele 006R90288 inkt toners koop je vanaf €72,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (o.a lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede leveranciers waar je snel en simpel 006R90288 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 006R90288 toner geel vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €79,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €72,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €36,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 006R90288 toner geel originele inkt€72,50
Xerox 006R90288 toner geel multipack (merk toners)€145,00
Xerox 006R90288 toner geel huismerk inkt * €36,25
Xerox 006R90288 toner geel huismerk duopack * €72,50
Geschatte prijzen van de 006R90288 tonercartridge (yellow) in februari 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gelijk Xerox 006R90288 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: ga naar een online inktshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-006r90288-geel-yellow-toner

Originele gele 006R90288 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 006R90288 toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €72,50).

Xerox 006R90288 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derden. Het 006R90288 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 006R90288 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel check je gangbare afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het kapje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte printproblemen aangaande Xerox 006R90288 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Xerox 006R90288 toner geel toner?
De kostprijs van een Xerox 006R90288 met de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €59,92 excl. de btw (dus €72,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je zo’n €145,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 006R90288 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €36,25) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je de beschermingstape verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Xerox 006R90288 toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 006R90288 alternatief kopen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De prijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je vaak zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 006R90288 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het patroon opnieuw vastklikken. Ter controle bekijk je of de budget Xerox inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie