bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00442 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R00442 inkt toner? Via onze vergelijker tref je erkende webshops voor verrassend voordelige toners. Deze Xerox 106R00442 toner zwart met kleur zwart (black) is te gebruiken voor jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van Xerox. Meer en meer aanbieders zoals Paradigit & Go4inkt verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€84,50
Huismerk prijzen€42,25
FabrikantXerox
SoortXerox 106R00442 toner zwart
Productnummer106R00442
Kleurenzwart
Intensiteit6.000 prints
EAN-code0095205604429

Goedkoopste Xerox 106R00442 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 106R00442 toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. 123inkt of Paradigit zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij shops als inktcartridge store & Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R00442 inkt toners koop je online vanaf €84,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Garamond.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar goede bedrijven waar je eenvoudig 106R00442 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R00442 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €92,95. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €84,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €42,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R00442 toner zwart originele inkt€84,50
Xerox 106R00442 toner zwart multipack (merk toners)€169,00
Xerox 106R00442 toner zwart huismerk inkt * €42,25
Xerox 106R00442 toner zwart huismerk duopack * €84,50
Geschatte prijzen van de 106R00442 tonercartridge (black) in februari 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Snel Xerox 106R00442 inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Hema, Handyman, Bruna, Expert, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Fonq, Blokker, Bol.com, Coolblue, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r00442-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00442 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R00442 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €84,50).

Xerox 106R00442 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het 106R00442 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R00442 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel staan de meest bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer uit, onttrek de toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende toner-problemen in relatie tot Xerox 106R00442 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R00442 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R00442 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €69,83 excl. de btw (wat neerkomt op €84,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €169,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 106R00442 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €42,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Xerox 106R00442 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 106R00442 alternatief selecteren is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is goedkoper en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel verhelpen.

Hoe werkt de Xerox 106R00442 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kan je het patroon in elkaar klikken. Aansluitend probeer je of de nieuwe Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie