bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00688 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R00688 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de beste inktshops voor voordelige toners. Het patroon Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) komt van pas bij documenten met heldere zwarte tekst. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Xerox. Meerdere verkooppunten als bijv. Handyman.nl en coolblue.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€95,50
Huismerk prijzen€47,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit
Artikelnummer106R00688
Kleurcodezwart
Capaciteit10.000 prints
EAN0095205003109

Goedkoopste Xerox 106R00688 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R00688 toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige dan in de winkel. Sneltoner.nl en Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via webshops als inktcartridge store en Office Centre.
 • Originele 106R00688 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €95,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld lage kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar goede aanbieders waar je snel en simpel 106R00688 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €105,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €95,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €47,75. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€95,50
Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€191,00
Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €47,75
Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €95,50
Prijstabel voor de 106R00688 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Snel Xerox 106R00688 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Kooptip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken tevens een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Blokker, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Amazon, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwebshops als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r00688-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00688 inkt van Xerox bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen of storingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele toners van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €95,50).

Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R00688 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R00688 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare toner-problemen aangaande Xerox 106R00688 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R00688 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €78,93 excl. btw (dat is €95,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €191,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 106R00688 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €47,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het beschermkapje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R00688 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 106R00688 alternatief nemen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is voordeliger en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk simpel herstellen.

Kan ik de Xerox 106R00688 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw assembleren. Nadien test je uit of de vernieuwde Xerox inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie