bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01145 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R01145 inkt toner? Op deze pagina tref je goede webshops voor extra goedkope toners. Het product Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit met kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Xerox. Heel wat webshops als o.a. Inktbaas.nl of 112supplies hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€280,50
Huismerk tarief€140,25
MerkXerox
TypeXerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit
Artikelnummer106R01145
Kleurmagenta
Capaciteit10.000 prints
EAN-code0095205241242

Goedkoopste Xerox 106R01145 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01145 toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Coolblue.nl & Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Xerox toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Vaak voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals Easy-ink of printerinktshop.nl.
 • Originele 106R01145 inkt toners zijn te bestellen v.a. €280,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan lage kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via dit portaal vergelijk je de populairste webwinkels waar je goedkope 106R01145 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit soort rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €308,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €280,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €140,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€280,50
Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€561,00
Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €140,25
Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €280,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R01145 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Direkt Xerox 106R01145 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren tevens een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Action, Handyman, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Amazon, Ebay, Coolblue, Bol.com, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r01145-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01145 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €280,50).

Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde partijen. Het 106R01145 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01145 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht zie je bekende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste toners even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare toner-problemen met betrekking tot Xerox 106R01145 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01145 met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €231,82 excl. de btw (dus €280,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je ongeveer €561,00. Met een huismerk toner met de code 106R01145 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €140,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01145 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 106R01145 alternatief aanschaffen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R01145 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Ter controle test je uit of de budget Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie