bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01084 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01084 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met geschikte shops voor verrassend voordelige toners. De Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Xerox. Verschillende printshops zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl en Go4inkt leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€207,50
Huismerk prijs€103,75
LeverancierXerox
ModelXerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit
Productnummer106R01084
Kleurgeel
Printcapaciteit7.000 prints
EAN0095205062373

Goedkoopste Xerox 106R01084 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01084 toner is 7.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en Inktdiscount.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen duizenden producten en geven advies / service. Vaak bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via bedrijven als Inkt.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R01084 inkt toners haal je in huis vanaf €207,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je goede inktshops waar je snel en simpel 106R01084 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit soort gele tonercartridge kost in de winkel al snel €228,25. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €207,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €103,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit originele inkt€207,50
Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€415,00
Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €103,75
Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €207,50
Prijstabel voor de 106R01084 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 106R01084 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Ons advies: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en bieden vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktspecialisten als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r01084-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01084 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €207,50).

Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 106R01084 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01084 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de geel inkt van Xerox verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Stop met printen, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende issues m.b.t. Xerox 106R01084 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01084 met de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €171,49 excl. btw (dat is €207,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je zo’n €415,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01084 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €103,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Xerox 106R01084 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 106R01084 alternatief nemen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De kostprijs is goedkoper en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R01084 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het reservoir. Verder kan je het product terugzetten in originele staat. Als afronding achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie