bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01147 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R01147 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je geschikte aanbieders voor spotgoedkope toners. Het product Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Xerox. Meer en meer winkels als o.a. Goedkoopprinten.nl en Go4inkt leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€67,50
Huismerk tarieven€33,75
LeverancierXerox
SoortXerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit
Artikelnummer106R01147
Kleurzwart
Printomvang10.000 prints
EAN0095205241266

Goedkoopste Xerox 106R01147 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01147 toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl en Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze bieden over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via aanbieders als Inkclub en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 106R01147 inkt toners koop je online vanaf €67,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Calibri.
 • Via deze site check je erkende leveranciers waar je probleemloos en snel 106R01147 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit soort zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €74,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €67,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €33,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€67,50
Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€135,00
Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €33,75
Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €67,50
Overzicht met prijzen van de 106R01147 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Snel Xerox 106R01147 inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Onze tip: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en bieden meestal een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Fonq, Ebay, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r01147-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01147 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €67,50).

Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het 106R01147 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01147 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit dan originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel zie je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende afdrukproblemen bij de Xerox 106R01147 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01147 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €55,79 excl. de btw (dus €67,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €135,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01147 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €33,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het stukje tape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01147 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 106R01147 alternatief aanschaffen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan merkinkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01147 toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kun jij het artikel in elkaar klikken. Achteraf bekijk je of de budget Xerox inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie