bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01216 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01216 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je toonaangevende inktshops voor betaalbare toners. Artikel Xerox 106R01216 toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan “echte” toners van Xerox. Meer en meer winkels als o.a. Vikingdirect.nl of coolblue.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€197,50
Huismerk tarief€98,75
FabrikantXerox
ModelXerox 106R01216 toner geel
Serienummer106R01216
Kleur omschrijvinggeel
Printvermogen5.000 prints
EAN0095205428162

Goedkoopste Xerox 106R01216 inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 106R01216 toner is 5.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink & Vikingdirect.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij webwinkels zoals Inktweb.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele 106R01216 inkt toners koop je vanaf €197,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. eco-modus) en kies een zuinig lettertype zoals Courier & Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar geschikte inktaanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01216 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01216 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit model gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €217,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €197,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €98,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R01216 toner geel originele inkt€197,50
Xerox 106R01216 toner geel multipack (merk toners)€395,00
Xerox 106R01216 toner geel huismerk inkt * €98,75
Xerox 106R01216 toner geel huismerk duopack * €197,50
Prijsoverzicht van de 106R01216 tonercartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Gemakkelijk Xerox 106R01216 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Onze tip: kies voor een internet printshop. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren meestal een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01216-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01216 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 106R01216 toner geel originele gele toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je krijgt geen lastige foutmeldingen of storingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €197,50).

Xerox 106R01216 toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 106R01216 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01216 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit dan originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze geel inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende issues bij de Xerox 106R01216 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01216 toner geel toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01216 met kleurcode geel (yellow) toner is om en nabij de €163,22 excl. de btw (dat betekent €197,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €395,00. Met een huismerk toner met de code 106R01216 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €98,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is het Xerox 106R01216 toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R01216 alternatief proberen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is interessanter en deze toners bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Hoe werkt de Xerox 106R01216 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval neem je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste mag je alles opnieuw assembleren. Aansluitend test je uit of de bijgevulde Xerox inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie