bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01306 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R01306 inkt toner? Op deze website bekijk je geschikte inktwebshops voor verrassend goedkope toners. Het artikel Xerox 106R01306 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Xerox. Velerlei inktshops als Goedkoopprinten.nl en Go4inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€67,50
Huismerk tarieven€33,75
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R01306 toner zwart
Artikelnummer106R01306
Kleurzwart
Printomvang30.000 prints
EAN-nummer0095205740202

Goedkoopste Xerox 106R01306 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01306 toner is 30.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel voordelige dan in de winkel. printershop of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hebben zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij aanbieders zoals Inktweb.nl en Office Centre.
 • Originele 106R01306 inkt toners kosten je ongeveer €67,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (zoals snelle modus) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Garamond.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar erkende webshops waar je snel en simpel 106R01306 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R01306 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Deze specifieke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €74,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €67,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €33,75. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01306 toner zwart originele inkt€67,50
Xerox 106R01306 toner zwart multipack (merk toners)€135,00
Xerox 106R01306 toner zwart huismerk inkt * €33,75
Xerox 106R01306 toner zwart huismerk duopack * €67,50
Prijslijst van de 106R01306 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 106R01306 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, hebben de snelste levertijd en faciliteren doorgaans een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01306-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01306 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R01306 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutcodes. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Xerox geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €67,50).

Xerox 106R01306 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het 106R01306 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01306 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit dan inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder zie je gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende issues bij de Xerox 106R01306 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R01306 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01306 met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €55,79 excl. de btw (dus €67,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking kiest moet je denken aan €135,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 106R01306 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €33,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Xerox 106R01306 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 106R01306 alternatief kiezen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. Het tarief is voordeliger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Deze kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01306 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer opnieuw assembleren. Ter controle check je of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie