bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01318 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R01318 inkt toner? Op deze pagina bekijk je de meest bekende inktshops voor extra voordelige toners. Deze Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Xerox. Flink wat printwinkels als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Inktweb.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€207,50
Huismerk verkoopprijs€103,75
MerkXerox
TypeXerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer106R01318
Kleurenmagenta
Printcapaciteit14.000 prints
EAN0095205739992

Goedkoopste Xerox 106R01318 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01318 toner is 14.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het financieel interessanter dan in een lokale shop. replacedirect of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via webshops zoals Inktweb.nl en printerinktshop.nl.
 • Originele 106R01318 inkt toners haal je in huis vanaf €207,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (zoals milieuvriendelijk) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar populaire inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 106R01318 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €228,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €207,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €103,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€207,50
Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€415,00
Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €103,75
Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €207,50
Overzicht met prijzen van de 106R01318 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Direkt Xerox 106R01318 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en hebben vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r01318-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01318 inkt van Xerox bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €207,50).

Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R01318 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01318 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inkt.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Xerox geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met gangbare toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het stukje tape verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante toner-problemen in relatie tot Xerox 106R01318 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R01318 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is ongeveer €171,49 excl. btw (€207,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €415,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01318 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €103,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het stukje tape weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Xerox 106R01318 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 106R01318 alternatief inkopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Deze kan je normaliter gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01318 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kies je voor een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste test je of de nagevulde Xerox inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie