bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01321 magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R01321 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende inktshops voor betaalbare toners. Deze Xerox 106R01321 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Xerox. Verschillende inktshops zoals Handyman.nl & Inkt.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€194,50
Huismerk vanafprijs€97,25
FabrikantXerox
ProductXerox 106R01321 toner magenta
Productnummer106R01321
Kleurmagenta
Intensiteit8.000 prints
EAN-nummer0095205739961

Goedkoopste Xerox 106R01321 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01321 toner is 8.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Paradigit zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de regel hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webwinkels zoals Inkclub & Alleeninkt.nl.
 • Originele 106R01321 inkt toners koop je online vanaf €194,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a draft mode) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende shops waar je voordelig en snel 106R01321 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01321 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model rode tonercartridge kent een vanafprijs van €213,95. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €194,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €97,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R01321 toner magenta originele inkt€194,50
Xerox 106R01321 toner magenta multipack (merk toners)€389,00
Xerox 106R01321 toner magenta huismerk inkt * €97,25
Xerox 106R01321 toner magenta huismerk duopack * €194,50
Prijslijst van de 106R01321 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Gemakkelijk Xerox 106R01321 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en voeren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Bol.com, Fonq, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01321-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01321 inkt van Xerox kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01321 toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €194,50).

Xerox 106R01321 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het 106R01321 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01321 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Xerox verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel tref je bekende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante afdrukproblemen m.b.t. Xerox 106R01321 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01321 toner magenta toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R01321 met kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €160,74 excl. btw (dat is €194,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert kost het ongeveer €389,00. Met een huismerk toner met het nummer 106R01321 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €97,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is een Xerox 106R01321 toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 106R01321 alternatief gebruiken is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. Het tarief is voordeliger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R01321 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun je alles weer met elkaar verbinden. Ter controle bekijk je of de vernieuwde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie