bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01264 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 006R01264 inkt toner? Op deze webpagina bekijk je de populairste inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. Artikel Xerox 006R01264 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Xerox. Steeds meer leveranciers zoals Paradigit & Inkt.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€92,50
Huismerk prijzen€46,25
MerkXerox
ArtikelXerox 006R01264 toner magenta
Productcode006R01264
Kleurmagenta
Intensiteit8.000 prints
EAN-code0095205612646

Goedkoopste Xerox 006R01264 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01264 toner is 8.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. printershop en Paradigit zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij leveranciers zoals coolblue.nl & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 006R01264 inkt toners kosten je ongeveer €92,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ecofont & Garamond.
 • Via onze website vind je de directe links naar betrouwbare aanbieders waar je eenvoudig 006R01264 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 006R01264 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €101,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €92,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €46,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 006R01264 toner magenta originele inkt€92,50
Xerox 006R01264 toner magenta multipack (merk toners)€185,00
Xerox 006R01264 toner magenta huismerk inkt * €46,25
Xerox 006R01264 toner magenta huismerk duopack * €92,50
Tabel met prijzen voor de 006R01264 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 006R01264 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Ebay, Bol.com, Fonq, Amazon, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-006r01264-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 006R01264 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 006R01264 toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €92,50).

Xerox 006R01264 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 006R01264 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 006R01264 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder vind je gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse inktproblemen m.b.t. Xerox 006R01264 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 006R01264 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R01264 met kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €76,45 excl. btw (dus €92,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €185,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 006R01264 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €46,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het beschermkapje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox 006R01264 toner magenta huismerk alternatief slim?
Een huismerk 006R01264 alternatief proberen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Xerox 006R01264 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Verder kan je het product opnieuw assembleren. Achteraf achterhaal je of de budget Xerox inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie