bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00674 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R00674 inkt toner? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste verkopers voor extra goedkope toners. Het patroon Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit met kleuromschrijving geel (yellow) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Xerox. Flink wat aanbieders zoals Inkt-bestellen.nl of printershop bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€117,50
Huismerk prijzen€58,75
MerkXerox
TypeXerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit
Serienummer106R00674
Kleurcodegeel
Printcapaciteit8.000 prints
EAN-nummer0095205770124

Goedkoopste Xerox 106R00674 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R00674 toner is 8.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl en Printabout.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hebben een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals replacedirect of printerinktshop.nl.
 • Originele 106R00674 inkt toners koop je vanaf €117,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar betrouwbare winkels waar je eenvoudig 106R00674 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze gele tonercartridge kost in de winkel al snel €129,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €117,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €58,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit originele inkt€117,50
Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€235,00
Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €58,75
Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €117,50
Prijstabel voor de 106R00674 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R00674 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij computerzaken. Kooptip: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Coolblue, Amazon, Fonq, Blokker, Wehkamp, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r00674-geel-yellow-toner

Originele gele 106R00674 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je krijgt geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €117,50).

Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 106R00674 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R00674 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder staan bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene issues m.b.t. Xerox 106R00674 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R00674 met kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €97,11 excl. btw (dus €117,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt kost het ongeveer €235,00. Dankzij een huismerk toner met de code 106R00674 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €58,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R00674 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 106R00674 alternatief aanschaffen is meestal een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan merk-inkt. De kostprijs is interessanter en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R00674 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je alles in elkaar klikken. Nadien test je of de gekloonde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie