bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01628 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R01628 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste aanbieders voor extra goedkope toners. Artikel Xerox 106R01628 toner magenta bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” toners van Xerox. Flink wat printshops zoals Alleeninkt.nl of bol.com bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€54,50
Huismerk tarieven€27,25
MerkXerox
SoortXerox 106R01628 toner magenta
Serienummer106R01628
Officiële kleurmagenta
Effectiviteit1.000 prints
EAN-nummer0095205850017

Goedkoopste Xerox 106R01628 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01628 toner is 1.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers of Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voeren ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij leveranciers als Officesavers & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 106R01628 inkt toners kosten je ongeveer €54,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan snel printen) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl check je populaire inktwebshops waar je voordelig en snel 106R01628 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01628 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €59,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €54,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €27,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01628 toner magenta originele inkt€54,50
Xerox 106R01628 toner magenta multipack (merk toners)€109,00
Xerox 106R01628 toner magenta huismerk inkt * €27,25
Xerox 106R01628 toner magenta huismerk duopack * €54,50
Prijslijst van de 106R01628 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Snel Xerox 106R01628 inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Belangrijk: kies voor een online inktshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en verkopen normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Coolblue, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r01628-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01628 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01628 toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je vermijdt storende foutcodes. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €54,50).

Xerox 106R01628 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het 106R01628 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01628 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen en foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel zie je bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de printopdracht af, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende problemen in relatie tot Xerox 106R01628 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R01628 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01628 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €45,04 excl. de btw (wat neerkomt op €54,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €109,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 106R01628 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €27,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het plasticje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01628 toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R01628 alternatief inkopen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is gunstiger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is uitstekend. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Zulke storingen kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Hoe werkt de Xerox 106R01628 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het patroon met elkaar verbinden. Als laatste test je of de bijgevulde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie