bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03475 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R03475 inkt toner? Op deze website bekijk je goede printwinkels voor voordelige toners. Het artikel Xerox 106R03475 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Xerox. Verschillende verkopers als bijv. Office Centre & coolblue.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€70,50
Huismerk vanafprijs€35,25
MerkXerox
ArtikelXerox 106R03475 toner geel
Seriecode106R03475
Officiële kleurgeel
Printcapaciteit1.000 prints
EAN-nummer0095205832525

Goedkoopste Xerox 106R03475 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03475 toner is 1.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktcartridge store en Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze verkopen een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij verkooppunten zoals Go4inkt en Printabout.nl.
 • Originele 106R03475 inkt toners koop je vanaf €70,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de meest bekende inktwebshops waar je moeiteloos 106R03475 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03475 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €77,55. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €70,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €35,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R03475 toner geel originele inkt€70,50
Xerox 106R03475 toner geel multipack (merk toners)€141,00
Xerox 106R03475 toner geel huismerk inkt * €35,25
Xerox 106R03475 toner geel huismerk duopack * €70,50
Prijslijst van de 106R03475 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Meteen Xerox 106R03475 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r03475-geel-yellow-toner

Originele gele 106R03475 inkt van Xerox bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R03475 toner geel originele gele toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutcodes. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €70,50).

Xerox 106R03475 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 106R03475 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R03475 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder zie je veel voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare toner-problemen bij de Xerox 106R03475 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 106R03475 toner geel toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R03475 met kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €58,26 excl. btw (dat is €70,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €141,00. Met een huismerk toner met de code 106R03475 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €35,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het stukje tape weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Xerox 106R03475 toner geel huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 106R03475 alternatief aanschaffen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R03475 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei bestel je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna mag je alles opnieuw assembleren. Als check bekijk je of de nieuwe Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie