bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01333 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R01333 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de beste winkels voor verrassend goedkope toners. Het patroon Xerox 106R01333 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van Xerox. Veel verkooppunten als Inkt-bestellen.nl en Easy-ink verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€49,50
Huismerk tarieven€24,75
LeverancierXerox
SoortXerox 106R01333 toner geel
Productnummer106R01333
Kleurengeel
Printvermogen1.000 prints
EAN-nummer0095205737738

Goedkoopste Xerox 106R01333 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01333 toner is 1.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. printershop en Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hebben over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via webshops zoals bol.com & Staples.
 • Originele 106R01333 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €49,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals eco-stand) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de betrouwbaarste aanbieders waar je eenvoudig 106R01333 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R01333 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit model gele tonercartridge kost in de winkel al snel €54,45. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €49,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €24,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01333 toner geel originele inkt€49,50
Xerox 106R01333 toner geel multipack (merk toners)€99,00
Xerox 106R01333 toner geel huismerk inkt * €24,75
Xerox 106R01333 toner geel huismerk duopack * €49,50
Prijsoverzicht van de 106R01333 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gemakkelijk Xerox 106R01333 inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Onze tip: shop bij een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hebben vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwebwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01333-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01333 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R01333 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €49,50).

Xerox 106R01333 toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 106R01333 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R01333 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je deze geel inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder vind je gangbare inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte toner-problemen bij de Xerox 106R01333 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R01333 toner geel toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R01333 met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €40,91 excl. de btw (wat neerkomt op €49,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert kost het ongeveer €99,00. Met een huismerk toner met de code 106R01333 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €24,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het plakkertje verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Xerox 106R01333 toner geel huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R01333 alternatief kopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01333 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je alles in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de nieuwe Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie