bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03473 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R03473 inkt toner? Op deze website vergelijk je goede leveranciers voor goedkope toners. Het artikel Xerox 106R03473 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van Xerox. Meer en meer verkopers als Totaalinkt.shop & inktcartridge store verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€70,50
Huismerk tarieven€35,25
LeverancierXerox
ModelXerox 106R03473 toner cyaan
Seriecode106R03473
Kleur beschrijvingcyaan
Printcapaciteit1.000 prints
EAN0095205832501

Goedkoopste Xerox 106R03473 inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 106R03473 toner is 1.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl en Totaalinkt.shop zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via winkels zoals printershop en Inktdiscount.nl.
 • Originele 106R03473 inkt toners kosten je ongeveer €70,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alssnel printen) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je erkende inktshops waar je eenvoudig 106R03473 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R03473 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €77,55. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €70,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €35,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R03473 toner cyaan originele inkt€70,50
Xerox 106R03473 toner cyaan multipack (merk toners)€141,00
Xerox 106R03473 toner cyaan huismerk inkt * €35,25
Xerox 106R03473 toner cyaan huismerk duopack * €70,50
Prijslijst van de 106R03473 tonercartridge (blauw) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gemakkelijk Xerox 106R03473 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als in de retail. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verstrekken bovendien een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktspecialisten als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-106r03473-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03473 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R03473 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt lastige foutmeldingen of storingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €70,50).

Xerox 106R03473 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 106R03473 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03473 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder bieden we een overzicht met alledaagse toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het stukje tape verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte inktproblemen m.b.t. Xerox 106R03473 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 106R03473 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R03473 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €58,26 excl. btw (dat maakt €70,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert kost het ongeveer €141,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 106R03473 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €35,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R03473 toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R03473 alternatief gebruiken is meestal een goed idee. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R03473 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun je alles weer in elkaar zetten. Nadien achterhaal je of de nagevulde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie