bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01591 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R01591 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de beste verkopers voor betaalbare toners. Artikel Xerox 106R01591 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van Xerox. Veel printshops als Goedkoopprinten.nl of Go4inkt leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€62,50
Huismerk prijzen€31,25
FabrikantXerox
TypeXerox 106R01591 toner cyaan
Artikelnummer106R01591
Kleur omschrijvingcyaan
Printvermogen1.000 prints
EAN-nummer0095205849707

Goedkoopste Xerox 106R01591 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01591 toner is 1.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Coolblue.nl en inktknaller.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren een groot aanbod en geven advies / service. In de regel bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via bedrijven zoals Easy-ink en Printabout.nl.
 • Originele 106R01591 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €62,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan printen in concept) & overweeg een lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar goede leveranciers waar je probleemloos en snel 106R01591 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01591 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Deze blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €68,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €62,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €31,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01591 toner cyaan originele inkt€62,50
Xerox 106R01591 toner cyaan multipack (merk toners)€125,00
Xerox 106R01591 toner cyaan huismerk inkt * €31,25
Xerox 106R01591 toner cyaan huismerk duopack * €62,50
Geschatte prijzen van de 106R01591 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 106R01591 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij kantoorwinkels. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden de beste service, een grote voorraad en verstrekken tevens een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Blokker, Amazon, Wehkamp, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r01591-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R01591 inkt van Xerox bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R01591 toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €62,50).

Xerox 106R01591 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 106R01591 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R01591 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bekijk je alledaagse afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante afdrukproblemen aangaande Xerox 106R01591 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Xerox 106R01591 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01591 met kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €51,65 excl. btw (dus €62,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €125,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01591 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €31,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01591 toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R01591 alternatief selecteren is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan originele inkt. De aanschafprijs is gunstiger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01591 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Als laatste test je of de budget Xerox inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie