bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90223 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 006R90223 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij toonaangevende inktshops voor voordelige toners. Het patroon Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks bedoeld voor de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Xerox. Heel wat verkooppunten zoals Inktbaas.nl of Inkclub verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€41,50
Huismerk verkoopprijs€20,75
LeverancierXerox
ProductXerox 006R90223 toner zwart 2 stuks
Seriecode006R90223
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit4.000 prints
EAN-code4003630091970

Goedkoopste Xerox 006R90223 inkt bestellen april 2023

De capaciteit van de 006R90223 toner is 4.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl en Paradigit zijn suggesties voor het kopen van originele Xerox toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webwinkels zoals Easy-ink of Handyman.nl.
 • Originele 006R90223 inkt toners haal je in huis vanaf €41,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar de populairste webshops waar je goedkoop en eenvoudig 006R90223 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €45,65. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €41,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €20,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks originele inkt€41,50
Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks multipack (merk toners)€83,00
Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks huismerk inkt * €20,75
Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks huismerk duopack * €41,50
Prijstabel voor de 006R90223 tonercartridge (black) in april 2023. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 006R90223 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Bol.com, Ebay, Coolblue, Amazon, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-006r90223-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R90223 inkt van Xerox bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutcodes. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €41,50).

Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 006R90223 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 006R90223 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Xerox geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder bekijk je alledaagse issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het dopje / plastic hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante issues met betrekking tot Xerox 006R90223 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R90223 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €34,30 excl. btw (€41,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je ongeveer €83,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 006R90223 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €20,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Xerox 006R90223 toner zwart 2 stuks huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 006R90223 alternatief nemen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Deze kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 006R90223 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later kun jij het artikel met elkaar verbinden. Ter controle bekijk je of de vernieuwde Xerox inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie