bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02602 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R02602 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de betrouwbaarste verkooppunten voor extra voordelige toners. Het artikel Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks met de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van Xerox. Diverse inktwebshops als o.a. Goedkoopprinten.nl & inktcartridge store hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€262,50
Huismerk tarieven€131,25
LeverancierXerox
ModelXerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks
Seriecode106R02602
Kleurencyaan
Intensiteit9.500 prints
EAN-code0095205965292

Goedkoopste Xerox 106R02602 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R02602 toner is 9.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & Staples zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze hebben duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via bedrijven als Sneltoner.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 106R02602 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €262,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan minimale kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl check je goede winkels waar je zonder gedoe 106R02602 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €288,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €262,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €131,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks originele inkt€262,50
Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks multipack (merk toners)€525,00
Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks huismerk inkt * €131,25
Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks huismerk duopack * €262,50
Prijslijst van de 106R02602 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 106R02602 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden doorgaans een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Bol.com, Blokker, Amazon, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r02602-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R02602 inkt van Xerox kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Xerox en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €262,50).

Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 106R02602 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere prijs van de toner en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R02602 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel zie je algemene problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare toner-problemen m.b.t. Xerox 106R02602 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks toner?
De kostprijs van een Xerox 106R02602 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is om en nabij de €216,94 excl. btw (dat betekent €262,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking bestelt moet je denken aan €525,00. Dankzij een huismerk toner met de code 106R02602 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €131,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Xerox 106R02602 toner cyaan hoge capaciteit 2 stuks huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 106R02602 alternatief proberen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is interessanter en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je vaak simpel herstellen.

Kan ik de Xerox 106R02602 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar klikken. Achteraf controleer je of de nagevulde Xerox inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie