bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02605 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R02605 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de beste inktwebshops voor extra goedkope toners. Het product Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks met kleurcode zwart (black) komt van pas bij documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de echte merkartikelen van Xerox. Steeds meer printwinkels zoals Goedkoopprinten.nl & Inkt.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€172,50
Huismerk prijs€86,25
LeverancierXerox
ModelXerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks
Serienummer106R02605
Kleurzwart
Printcapaciteit5.000 prints
EAN-nummer0095205965322

Goedkoopste Xerox 106R02605 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R02605 toner is 5.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl of Handyman.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij verkooppunten als coolblue.nl & Staples.
 • Originele 106R02605 inkt toners kosten je ongeveer €172,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals snel printen) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je erkende aanbieders waar je eenvoudig 106R02605 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €189,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €172,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €86,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks originele inkt€172,50
Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks multipack (merk toners)€345,00
Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks huismerk inkt * €86,25
Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks huismerk duopack * €172,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R02605 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Gemakkelijk Xerox 106R02605 inkt kopen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Zij bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Retailers: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Expert, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
xerox-106r02605-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R02605 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €172,50).

Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 106R02605 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R02605 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met alledaagse toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende afdrukproblemen m.b.t. Xerox 106R02605 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks toner?
De kostprijs van een Xerox 106R02605 met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €142,56 excl. btw (dus €172,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €345,00. Dankzij een huismerk toner met de code 106R02605 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €86,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon weigert. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en check of je het stukje tape hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Xerox 106R02605 toner zwart hoge capaciteit 2 stuks huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 106R02605 alternatief proberen is in de regel lucratief. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is aantrekkelijker en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Kan ik de Xerox 106R02605 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Nu mag je het product opnieuw assembleren. Nadien test je of de budget Xerox inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie