bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00687 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R00687 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de meest bekende inktshops voor goedkope toners. Het product Xerox 106R00687 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit “echte” toners van Xerox. Verschillende printshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Sneltoner.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€132,50
Huismerk prijzen€66,25
LeverancierXerox
ModelXerox 106R00687 toner zwart
Productnummer106R00687
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit5.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Xerox 106R00687 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R00687 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. 112supplies en printerinktshop.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hebben duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak beschikken ze over een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij leveranciers als printershop en Staples.
 • Originele 106R00687 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €132,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld minimale kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je populaire aanbieders waar je goedkope 106R00687 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R00687 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €145,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €132,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €66,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R00687 toner zwart originele inkt€132,50
Xerox 106R00687 toner zwart multipack (merk toners)€265,00
Xerox 106R00687 toner zwart huismerk inkt * €66,25
Xerox 106R00687 toner zwart huismerk duopack * €132,50
Prijslijst van de 106R00687 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R00687 inkt kopen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Ebay, Amazon, Fonq, Coolblue, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r00687-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00687 inkt van Xerox kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R00687 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €132,50).

Xerox 106R00687 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 106R00687 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R00687 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je algemene afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Kijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, klik de toner uit de gleuven en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene afdrukproblemen bij de Xerox 106R00687 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R00687 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R00687 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €109,50 excl. btw (€132,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je ongeveer €265,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 106R00687 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €66,25) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is het Xerox 106R00687 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R00687 alternatief kopen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De prijs is aantrekkelijker en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Zulke storingen kan je veelal eenvoudig herstellen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R00687 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend mag je alles met elkaar verbinden. Nadien test je of de vernieuwde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie