bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01504 magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R01504 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende verkooppunten voor betaalbare toners. Het product Xerox 106R01504 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Steeds meer inktshops als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl & Officesavers faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€144,50
Huismerk tarief€72,25
LeverancierXerox
ProductXerox 106R01504 toner magenta
Artikelnummer106R01504
Kleur beschrijvingmagenta
Printcapaciteit5.000 prints
EAN-code0095205760873

Goedkoopste Xerox 106R01504 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01504 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl & Staples zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze verkopen een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via leveranciers zoals Inktwereld.nl en Office Centre.
 • Originele 106R01504 inkt toners haal je in huis vanaf €144,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (alssnel-modus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je direct door naar de meest populaire inktaanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01504 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R01504 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €158,95. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €144,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €72,25. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01504 toner magenta originele inkt€144,50
Xerox 106R01504 toner magenta multipack (merk toners)€289,00
Xerox 106R01504 toner magenta huismerk inkt * €72,25
Xerox 106R01504 toner magenta huismerk duopack * €144,50
Overzicht met prijzen van de 106R01504 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gelijk Xerox 106R01504 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Kooptip: shop bij een internet printshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Hema, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r01504-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01504 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R01504 toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €144,50).

Xerox 106R01504 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 106R01504 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01504 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel vind je algemene problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het kapje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante afdrukproblemen bij de Xerox 106R01504 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01504 toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01504 met kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €119,42 excl. btw (dat maakt €144,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €289,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01504 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €72,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01504 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R01504 alternatief aanschaffen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is gunstiger en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je meestal simpel verhelpen.

Hoe werkt de Xerox 106R01504 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. In dat geval gebruik je een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je alles in elkaar zetten. Als afronding test je of de bijgevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie