bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90282 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 006R90282 inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende printwinkels voor verrassend goedkope toners. De Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Xerox. Verschillende leveranciers als o.a. Alleeninkt.nl of bol.com leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€132,50
Huismerk vanafprijs€66,25
LeverancierXerox
ModelXerox 006R90282 toner magenta 4 stuks
Serienummer006R90282
Kleurmagenta
Printcapaciteit5.000 prints
EAN-nummer2111100054546

Goedkoopste Xerox 006R90282 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R90282 toner is 5.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store of Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij bedrijven als Officesavers en Handyman.nl.
 • Originele 006R90282 inkt toners koop je vanaf €132,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan minimale kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Courier en Calibri.
 • Via deze site check je geschikte aanbieders waar je de beste 006R90282 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Deze rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €145,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €132,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €66,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks originele inkt€132,50
Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks multipack (merk toners)€265,00
Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks huismerk inkt * €66,25
Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks huismerk duopack * €132,50
Overzicht met prijzen van de 006R90282 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Gemakkelijk Xerox 006R90282 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Blokker, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Amazon, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
xerox-006r90282-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 006R90282 inkt van Xerox kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €132,50).

Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 006R90282 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 006R90282 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Xerox verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel staan algemene problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De toners zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte afdrukproblemen in relatie tot Xerox 006R90282 inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks toner?
De kostprijs van een Xerox 006R90282 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €109,50 excl. de btw (€132,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack wenst kost het ongeveer €265,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 006R90282 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €66,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is een Xerox 006R90282 toner magenta 4 stuks huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 006R90282 alternatief selecteren is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is voordeliger en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 006R90282 toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens injecteer je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle check je of de nieuwe Xerox inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie