bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01505 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01505 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende verkopers voor extra voordelige toners. De Xerox 106R01505 toner geel met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan merkproducten van Xerox. Velerlei aanbieders als Handyman.nl en Inkt.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€144,50
Huismerk verkoopprijs€72,25
LeverancierXerox
ModelXerox 106R01505 toner geel
Artikelnummer106R01505
Kleur beschrijvinggeel
Capaciteit5.000 prints
EAN-nummer0095205760880

Goedkoopste Xerox 106R01505 inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 106R01505 toner is 5.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl en inktknaller.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel hanteren zij ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via webshops zoals Go4inkt & Printabout.nl.
 • Originele 106R01505 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €144,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar betrouwbare verkopers waar je goedkope 106R01505 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R01505 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €158,95. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €144,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €72,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01505 toner geel originele inkt€144,50
Xerox 106R01505 toner geel multipack (merk toners)€289,00
Xerox 106R01505 toner geel huismerk inkt * €72,25
Xerox 106R01505 toner geel huismerk duopack * €144,50
Prijsoverzicht van de 106R01505 tonercartridge (yellow) in februari 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Gemakkelijk Xerox 106R01505 inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Wehkamp, Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktaanbieders als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r01505-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01505 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R01505 toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutcodes. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €144,50).

Xerox 106R01505 toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 106R01505 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01505 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de geel inkt van Xerox verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je de beschermingstape hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest bekende toner-problemen m.b.t. Xerox 106R01505 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R01505 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01505 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €119,42 excl. de btw (€144,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €289,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01505 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €72,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01505 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 106R01505 alternatief kiezen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is lager en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Dit kan je vaak simpel herstellen.

Kan ik de Xerox 106R01505 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna plaats je de injectiespuit met gele inkt in het inktpatroon. Nu mag je alles in elkaar zetten. Nadien achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie