bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00681 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R00681 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de meest bekende verkopers voor extra voordelige toners. Het product Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Xerox. Heel wat inktshops als bijvoorbeeld Office Centre en Officesavers leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€125,50
Huismerk tarieven€62,75
MerkXerox
ModelXerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer106R00681
Officiële kleurmagenta
Printomvang5.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Xerox 106R00681 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R00681 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl & Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls voeren ze ook een prima huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij aanbieders zoals Inktwereld.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele 106R00681 inkt toners kosten je ongeveer €125,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via onze website vind je de directe links naar de populairste verkopers waar je zonder gedoe 106R00681 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit model rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €138,05. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €125,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €62,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€125,50
Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€251,00
Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €62,75
Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €125,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R00681 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Direkt Xerox 106R00681 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Ons advies: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en hanteren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Fonq, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r00681-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R00681 inkt van Xerox bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende foutcodes. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €125,50).

Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het 106R00681 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R00681 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel bekijk je veel voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene afdrukproblemen met de Xerox 106R00681 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R00681 met de kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €103,72 excl. btw (dus €125,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €251,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 106R00681 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €62,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het plakkertje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Xerox 106R00681 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 106R00681 alternatief kiezen is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R00681 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Hiervoor gebruik je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend mag je het product in elkaar zetten. Tenslotte probeer je of de nieuwe Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie