bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R00856 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 006R00856 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met goede inktwebshops voor verrassend voordelige toners. Het product Xerox 006R00856 toner zwart met kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Xerox. Steeds meer shops als bijvoorbeeld inktknaller.nl en coolblue.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€30,50
Huismerk prijzen€15,25
LeverancierXerox
ProductXerox 006R00856 toner zwart
Productcode006R00856
Kleurenzwart
Intensiteit5.000 prints
EAN-code0095205608564

Goedkoopste Xerox 006R00856 inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 006R00856 toner is 5.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. printershop of Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de basis voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten als printershop en Inktdiscount.nl.
 • Originele 006R00856 inkt toners zijn te bestellen v.a. €30,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan lage kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar geschikte webwinkels waar je goedkope 006R00856 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 006R00856 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €33,55. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €30,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €15,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 006R00856 toner zwart originele inkt€30,50
Xerox 006R00856 toner zwart multipack (merk toners)€61,00
Xerox 006R00856 toner zwart huismerk inkt * €15,25
Xerox 006R00856 toner zwart huismerk duopack * €30,50
Prijslijst van de 006R00856 tonercartridge (black) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Direkt Xerox 006R00856 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een internet printshop. Deze partijen bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en leveren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Handyman, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Amazon, Ebay, Coolblue, Blokker, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwebshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-006r00856-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R00856 inkt van Xerox kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 006R00856 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €30,50).

Xerox 006R00856 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 006R00856 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Xerox 006R00856 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel tref je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Gangbare issues in relatie tot Xerox 006R00856 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 006R00856 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Xerox 006R00856 met kleuromschrijving zwart (black) toner is doorgaans +/- €25,21 excl. de btw (€30,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €61,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 006R00856 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €15,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 006R00856 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 006R00856 alternatief aanschaffen is in de regel lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de Xerox 006R00856 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je het product in elkaar zetten. Ter controle check je of de gekloonde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie