bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03474 magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R03474 inkt toner? Op deze webpagina bieden wij goede printshops voor verrassend goedkope toners. De Xerox 106R03474 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Xerox. Heel wat shops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl en Inktwereld.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€70,50
Huismerk tarief€35,25
LeverancierXerox
ProductXerox 106R03474 toner magenta
Productnummer106R03474
Officiële kleurmagenta
Capaciteit1.000 prints
EAN0095205832518

Goedkoopste Xerox 106R03474 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03474 toner is 1.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het een stuk goedkoper dan in de winkel. Inkt.nl of Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze faciliteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via winkels als Inktshop.nl & Inktbaas.nl.
 • Originele 106R03474 inkt toners haal je in huis vanaf €70,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a printen in concept) & overweeg een lettertype als Ryman Eco of Garamond.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar erkende printshops waar je goedkope 106R03474 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03474 toner magenta vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit type rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €77,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €70,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €35,25. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R03474 toner magenta originele inkt€70,50
Xerox 106R03474 toner magenta multipack (merk toners)€141,00
Xerox 106R03474 toner magenta huismerk inkt * €35,25
Xerox 106R03474 toner magenta huismerk duopack * €70,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R03474 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 106R03474 inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij boekenwinkels. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden top-service, de meeste voorraad en verkopen bovendien een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Amazon, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r03474-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R03474 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 106R03474 toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €70,50).

Xerox 106R03474 toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 106R03474 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03474 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht vind je algemene afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, onttrek de toner en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse issues met betrekking tot Xerox 106R03474 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R03474 toner magenta toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R03474 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €58,26 excl. btw (dat betekent €70,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert moet je denken aan €141,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 106R03474 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €35,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is een Xerox 106R03474 toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 106R03474 alternatief selecteren is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De kostprijs is goedkoper en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Kan ik de Xerox 106R03474 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. In dat geval werk je met een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun jij het artikel opnieuw assembleren. Ter controle test je of de gekloonde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie