bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03518 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R03518 inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende inktshops voor voordelige toners. Het artikel Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Xerox. Een groeiend aantal verkooppunten zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl of replacedirect hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€157,50
Huismerk prijs€78,75
FabrikantXerox
ModelXerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit
Productnummer106R03518
Kleurencyaan
Intensiteit4.800 prints
EAN0095205842029

Goedkoopste Xerox 106R03518 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03518 toner is 4.800 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store of Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze bieden een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen leveren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via winkels als Officesavers of Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R03518 inkt toners koop je vanaf €157,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je de meest populaire verkopers waar je snel en simpel 106R03518 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €173,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €157,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €78,75. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€157,50
Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€315,00
Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €78,75
Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €157,50
Tabel met prijzen voor de 106R03518 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R03518 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hebben doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Fonq, Amazon, Ebay, Blokker, Coolblue, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r03518-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03518 inkt van Xerox bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante foutcodes. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €157,50).

Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 106R03518 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R03518 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel check je de meest voorkomende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het beschermkapje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende toner en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende printproblemen bij de Xerox 106R03518 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R03518 met kleurcode cyaan (blauw) toner is ongeveer €130,17 excl. btw (dat betekent €157,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €315,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 106R03518 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €78,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het kapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R03518 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R03518 alternatief kiezen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Deze kan je gewoonlijk eenvoudig oplossen.

Kan ik de Xerox 106R03518 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden gebruik je een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle test je uit of de bijgevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie