bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03740 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R03740 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende printwinkels voor extra goedkope toners. Deze Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit met kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Xerox. Steeds meer printwinkels zoals Staples & Inktweb.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€249,50
Huismerk prijs€124,75
FabrikantXerox
ModelXerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit
Productnummer106R03740
Officiële kleurcyaan
Printvermogen16.500 prints
EAN-nummer0095205845976

Goedkoopste Xerox 106R03740 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03740 toner is 16.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers & Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkopers als Inkclub & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R03740 inkt toners koop je online vanaf €249,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) en overweeg een lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de meest populaire webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R03740 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €274,45. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €249,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €124,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit originele inkt€249,50
Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€499,00
Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk inkt * €124,75
Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk duopack * €249,50
Prijstabel voor de 106R03740 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 106R03740 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bezoek een een internet printshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en voeren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r03740-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03740 inkt van Xerox kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit originele blauwe toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €249,50).

Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 106R03740 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R03740 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Xerox geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bekijk je de meest bekende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene issues met betrekking tot Xerox 106R03740 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat betaal ik voor de Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R03740 met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €206,20 excl. de btw (dat is €249,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert moet je denken aan €499,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 106R03740 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €124,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het stukje tape weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Xerox 106R03740 toner cyaan extra hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 106R03740 alternatief gebruiken is in de basis een goed idee. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is goedkoper en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dit kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R03740 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden bestel je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kan je het patroon in elkaar klikken. Als check controleer je of de bijgevulde Xerox inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie