bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03741 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R03741 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met erkende winkels voor verrassend goedkope toners. De Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Xerox. Verschillende verkooppunten als o.a. Inktdiscount.nl & Go4inkt bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€115,50
Huismerk tarief€57,75
LeverancierXerox
SoortXerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit
Productcode106R03741
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit16.100 prints
EAN0095205845983

Goedkoopste Xerox 106R03741 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03741 toner is 16.100 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Mediamarkt.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Xerox toners. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Meestal verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij verkopers als Inktwereld.nl en Inktbaas.nl.
 • Originele 106R03741 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €115,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede webwinkels waar je probleemloos en snel 106R03741 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €127,05. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €115,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €57,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€115,50
Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€231,00
Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €57,75
Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €115,50
Prijsoverzicht van de 106R03741 tonercartridge (black) in maart 2023. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Vandaag nog Xerox 106R03741 inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Jumbo, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Coolblue, Blokker, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r03741-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03741 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je voorkomt storende foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €115,50).

Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 106R03741 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R03741 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel zie je gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Check of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene afdrukproblemen met betrekking tot Xerox 106R03741 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R03741 met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €95,45 excl. de btw (dus €115,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack kiest moet je denken aan €231,00. Met een huismerk toner met het nummer 106R03741 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €57,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het plasticje hebt weggedaan. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R03741 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R03741 alternatief kopen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik de Xerox 106R03741 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je alles opnieuw assembleren. Als check achterhaal je of de gekloonde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie