bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03760 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R03760 inkt toner? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met toonaangevende shops voor extra voordelige toners. Artikel Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit met kleur cyaan (blauw) is geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Xerox. Steeds meer inktaanbieders als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of Inktweb.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€307,50
Huismerk vanafprijs€153,75
MerkXerox
ArtikelXerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit
Seriecode106R03760
Kleurcyaan
Capaciteit10.100 prints
EAN-code0095205846249

Goedkoopste Xerox 106R03760 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03760 toner is 10.100 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl en Office Centre zijn prima printshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij bedrijven als bol.com of Handyman.nl.
 • Originele 106R03760 inkt toners koop je vanaf €307,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld minimale kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Calibri.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar de populairste shops waar je zonder gedoe 106R03760 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €338,25. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €307,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €153,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€307,50
Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€615,00
Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €153,75
Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €307,50
Prijstabel voor de 106R03760 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 106R03760 inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als in de retail. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Handyman, Hema, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Bol.com, Coolblue, Amazon, Fonq, Blokker, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r03760-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R03760 inkt van Xerox bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende storing en meldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €307,50).

Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van derden. Het 106R03760 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03760 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel staan de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene inktproblemen bij de Xerox 106R03760 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R03760 met kleurcode cyaan (blauw) toner is ongeveer €254,13 excl. de btw (dat maakt €307,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €615,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R03760 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €153,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R03760 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk 106R03760 alternatief gebruiken is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R03760 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als laatste kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Aansluitend test je of de nagevulde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie