bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01415 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 106R01415 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de betrouwbaarste winkels voor voordelige toners. Artikel Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Xerox. Een groeiend aantal printshops zoals inktknaller.nl of Officesavers bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€124,50
Huismerk prijs€62,25
LeverancierXerox
TypeXerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit
Artikelnummer106R01415
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogen10.000 prints
EAN-code0095205744453

Goedkoopste Xerox 106R01415 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01415 toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. In de regel leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij shops als Inkclub of Staples.
 • Originele 106R01415 inkt toners kosten je ongeveer €124,50.
 • Xerox imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (alssnel printen) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar erkende printshops waar je zonder gedoe 106R01415 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €136,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €124,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €62,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€124,50
Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€249,00
Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €62,25
Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €124,50
Geschatte prijzen van de 106R01415 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Gemakkelijk Xerox 106R01415 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r01415-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01415 inkt van Xerox bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante foutcodes. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €124,50).

Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het 106R01415 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01415 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bekijk je algemene inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop met printen, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende toner-problemen in relatie tot Xerox 106R01415 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R01415 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €102,89 excl. de btw (dus €124,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €249,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01415 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €62,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en onderzoek de printkop.

Is een Xerox 106R01415 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R01415 alternatief proberen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelf oplossen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01415 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun jij het artikel met elkaar verbinden. Ter controle achterhaal je of de gekloonde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie