bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03862 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R03862 inkt toner? Op deze pagina bieden wij de beste inktwebshops voor spotgoedkope toners. Deze Xerox 106R03862 toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Xerox. Een groeiend aantal printshops als Inkt-bestellen.nl en 123inkt bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€122,50
Huismerk prijzen€61,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 106R03862 toner zwart
Artikelnummer106R03862
Kleur beschrijvingzwart
Capaciteit5.000 prints
EAN0095205862560

Goedkoopste Xerox 106R03862 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R03862 toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktweb.nl & inktknaller.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via shops als printershop of Printabout.nl.
 • Originele 106R03862 inkt toners haal je in huis vanaf €122,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Times New Roman.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar de beste bedrijven waar je de beste 106R03862 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Xerox 106R03862 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €134,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €122,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €61,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R03862 toner zwart originele inkt€122,50
Xerox 106R03862 toner zwart multipack (merk toners)€245,00
Xerox 106R03862 toner zwart huismerk inkt * €61,25
Xerox 106R03862 toner zwart huismerk duopack * €122,50
Tabel met prijzen voor de 106R03862 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Direkt Xerox 106R03862 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Ons advies: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r03862-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03862 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Xerox 106R03862 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt frustrerende foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €122,50).

Xerox 106R03862 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het 106R03862 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R03862 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht zie je de meest gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Gangbare toner-problemen bij de Xerox 106R03862 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Xerox 106R03862 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R03862 met kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €101,24 excl. de btw (€122,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €245,00. Dankzij een huismerk toner met de code 106R03862 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €61,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het plakkertje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop met het programma.

Is het Xerox 106R03862 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 106R03862 alternatief gebruiken is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is goedkoper en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal zelf herstellen.

Hoe werkt de Xerox 106R03862 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je alles opnieuw assembleren. Nadien test je uit of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie