bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R04038 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 106R04038 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de beste verkopers voor betaalbare toners. De Xerox 106R04038 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Xerox. Diverse printwinkels als bijv. Inktbaas.nl en printershop bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€162,50
Huismerk prijzen€81,25
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R04038 toner cyaan
Productnummer106R04038
Kleurencyaan
Printvermogen7.600 prints
EAN-code0095205881745

Goedkoopste Xerox 106R04038 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R04038 toner is 7.600 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect & Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze verkopen duizenden producten en jij kan terecht voor service. Standaard verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Inktwereld.nl of Handyman.nl.
 • Originele 106R04038 inkt toners koop je online vanaf €162,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan printen in concept) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar de meest populaire shops waar je de beste 106R04038 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R04038 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit soort blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €178,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €162,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €81,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R04038 toner cyaan originele inkt€162,50
Xerox 106R04038 toner cyaan multipack (merk toners)€325,00
Xerox 106R04038 toner cyaan huismerk inkt * €81,25
Xerox 106R04038 toner cyaan huismerk duopack * €162,50
Overzicht met prijzen van de 106R04038 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Vandaag nog Xerox 106R04038 inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Zij helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en leveren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Ebay, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktspecialisten als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r04038-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R04038 inkt van Xerox kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R04038 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €162,50).

Xerox 106R04038 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 106R04038 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R04038 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Xerox verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel zie je algemene issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare issues aangaande Xerox 106R04038 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Xerox 106R04038 toner cyaan toner?
De kostprijs van een Xerox 106R04038 met de kleur cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €134,30 excl. de btw (dus €162,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €325,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 106R04038 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €81,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Xerox 106R04038 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 106R04038 alternatief bestellen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelf verhelpen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R04038 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste controleer je of de bijgevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie