bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R04040 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R04040 inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met erkende webshops voor extra voordelige toners. Deze Xerox 106R04040 toner geel met kleur geel (yellow) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan echte merkartikelen van Xerox. Heel wat leveranciers als bijv. Staples of bol.com leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€162,50
Huismerk prijs€81,25
MerkXerox
SoortXerox 106R04040 toner geel
Artikelnummer106R04040
Officiële kleurgeel
Effectiviteit7.600 prints
EAN-code0095205881769

Goedkoopste Xerox 106R04040 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R04040 toner is 7.600 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl & Staples zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via webshops als Go4inkt of Paradigit.
 • Originele 106R04040 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €162,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander eco-stand) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest bekende leveranciers waar je goedkope 106R04040 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R04040 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit type gele tonercartridge kent een vanafprijs van €178,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €162,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €81,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R04040 toner geel originele inkt€162,50
Xerox 106R04040 toner geel multipack (merk toners)€325,00
Xerox 106R04040 toner geel huismerk inkt * €81,25
Xerox 106R04040 toner geel huismerk duopack * €162,50
Prijsoverzicht van de 106R04040 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Direkt Xerox 106R04040 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay, Amazon, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r04040-geel-yellow-toner

Originele gele 106R04040 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 106R04040 toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €162,50).

Xerox 106R04040 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R04040 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R04040 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht tref je veel voorkomende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het kapje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende issues m.b.t. Xerox 106R04040 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R04040 toner geel toner?
De kostprijs van een Xerox 106R04040 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €134,30 excl. de btw (dat betekent €162,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €325,00. Met een huismerk toner met het nummer 106R04040 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €81,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop.

Is een Xerox 106R04040 toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 106R04040 alternatief aanschaffen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R04040 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf bekijk je of de nagevulde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie