bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R04346 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R04346 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij de betrouwbaarste leveranciers voor verrassend voordelige toners. Artikel Xerox 106R04346 toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Xerox. Een groeiend aantal shops als o.a. Inkt-bestellen.nl of Inktshop.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€46,50
Huismerk prijzen€23,25
FabrikantXerox
TypeXerox 106R04346 toner zwart
Productcode106R04346
Kleurenzwart
Printomvang1.500 prints
EAN-nummer0095205891652

Goedkoopste Xerox 106R04346 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R04346 toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan financieel interessanter dan in de winkel. replacedirect en Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij aanbieders als Inkt.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R04346 inkt toners koop je online vanaf €46,50.
 • Xerox imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de populairste inktshops waar je moeiteloos 106R04346 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R04346 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €51,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €46,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €23,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R04346 toner zwart originele inkt€46,50
Xerox 106R04346 toner zwart multipack (merk toners)€93,00
Xerox 106R04346 toner zwart huismerk inkt * €23,25
Xerox 106R04346 toner zwart huismerk duopack * €46,50
Prijstabel voor de 106R04346 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox inkopen?

Snel Xerox 106R04346 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Onze tip: ga naar een online inktshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hebben normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Blokker, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r04346-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R04346 inkt van Xerox kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R04346 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €46,50).

Xerox 106R04346 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 106R04346 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R04346 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het kapje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende toner en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende toner-problemen in relatie tot Xerox 106R04346 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R04346 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 106R04346 met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €38,43 excl. btw (dus €46,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €93,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 106R04346 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €23,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en reinig de printkop.

Is het Xerox 106R04346 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 106R04346 alternatief aanschaffen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. Het tarief is lager en de toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R04346 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Tenslotte test je of de budget Xerox inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie