bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01465 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R01465 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de betrouwbaarste verkopers voor goedkope toners. Het product Xerox 106R01465 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van Xerox. Veel printshops als Goedkoopprinten.nl en Sneltoner.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€85,50
Huismerk verkoopprijs€42,75
LeverancierXerox
TypeXerox 106R01465 toner geel
Productnummer106R01465
Kleurengeel
Printvermogen1.500 prints
EAN-nummer0095205752328

Goedkoopste Xerox 106R01465 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01465 toner is 1.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store of Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via webwinkels zoals Inkclub & Printabout.nl.
 • Originele 106R01465 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €85,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a minimale kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar betrouwbare verkopers waar je moeiteloos 106R01465 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R01465 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge kent een vanafprijs van €94,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €85,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €42,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R01465 toner geel originele inkt€85,50
Xerox 106R01465 toner geel multipack (merk toners)€171,00
Xerox 106R01465 toner geel huismerk inkt * €42,75
Xerox 106R01465 toner geel huismerk duopack * €85,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R01465 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Snel Xerox 106R01465 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden top-service, een grote voorraad en faciliteren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Blokker, Coolblue, Fonq, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01465-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01465 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01465 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutcodes. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €85,50).

Xerox 106R01465 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het 106R01465 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01465 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de geel inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder check je de meest gangbare toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het beschermkapje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, haal alle toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse problemen in relatie tot Xerox 106R01465 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R01465 toner geel toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01465 met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €70,66 excl. btw (dus €85,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking bestelt moet je denken aan €171,00. Met een huismerk toner met het nummer 106R01465 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €42,75) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01465 toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 106R01465 alternatief gebruiken is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is gunstiger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de Xerox 106R01465 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 plaats je de injectiespuit met gele inkt in het reservoir. Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de bijgevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie